Riktigt bra kvalitetsprodukter

Fråga oss gärna 073 - 052 62 23

Hitta delar till din USA bil

1. Välj bilmärke
Buick
Cadillac
Chevrolet
Chrysler
Dodge
Ford
Lincoln
Mercury
Oldsmobile
Plymouth
Pontiac
2. Välj modell
3. Välj årsmodell
Sök bildelar

Reservdelar till amerikanska bilar

Vi har ett brett utbud av högkvalitativa bildelar till de populäraste amerikanska bilmodellerna, såsom AMC, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Desoto, Edsel, Ford, GMC, Lincoln, Mercury, Oldsmobile, Plymouth och Pontiac m.fl. Vi importerar bildelarna direkt från USA för att säkerställa deras höga kvalitet. Dessutom är vi stolta återförsäljare av svenska Hansen Racing och KW Parts.

 

Malm Motors erbjuder ett brett urval av högkvalitativa bildelar för de mest populära märkena och modellerna.

På Malm Motors kan du hitta alla sorters bildelar du behöver, såsom bromsdelar, chassidelar, motordelar, stötdämpare, tändsstift, oljefilter, fjädrar, lampglas, lås, kromlister och instrumentbrädor. Vi erbjuder också en mängd olika bilinrednings detaljer såsom bagagemattor, dörrsidor, inredningsmattor, innertak inklusive klädslar för 1960- och 1970-tals bilar.

Vi har ett stort urval av gummilister till USA-bilar i originalkvalitet eller bättre. Vi erbjuder också original elkablage till GM- och Chrysler-modeller och i vår webbshop hittar du reproducerade originalnycklar till tändningslås och dörrlås från USA. Dessutom erbjuder vi ett stort urval av elartiklar, såsom generatorer, reläer, kontakter, tändstift, oljefilter, luftfilter, fläktremmar, startmotorer m.m.

Renovering av udda detaljer, vissa detaljer som inte finns som nytiilverkade såsom tex centerlink styrstag kan vi låta renova till nyskick.

Hittar du inte det du söker?

Hör av dig till oss, vi har mycket mer än det som visas på hemsidan, har vi inte reservdelen hemma till din USA-bil så kan vi nog beställa hem den genom vårt stora leverantörsnät. 

 

Reservdelar till USA bilar
Vi erbjuder ett omfattande sortiment av högkvalitativa reservdelar till de mest populära amerikanska bilmodellerna. Vi specialiserar oss på märken som AMC, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Desoto, Edsel, Ford, GMC, Lincoln, Mercury, Oldsmobile, Plymouth, Pontiac med flera. Vårt företag importerar dessa bildelar direkt från USA för att säkerställa att våra kunder får tillgång till produkter av högsta kvalitet.

 

Importerade delar av höga standarder
Vi förstår vikten av att erbjuda våra kunder reservdelar av högsta kvalitet. Genom att importera direkt från USA kan vi garantera att varje bildel uppfyller de stränga standarder som krävs för amerikanska fordon. Detta inkluderar allt från motor- och chassidelar till bromsdelar och elektriska komponenter.

 

Vårt sortiment av reservdelar till USA bilar

Bromsdelar och Chassidelar

  • Erbjuder ett brett utbud av bromsdelar för optimal säkerhet.
  • Chassidelar av hög kvalitet för att säkerställa en stabil och bekväm körning.

Motordelar och elkablage

  • Ett omfattande utbud av motordelar för att hålla din motor i toppskick.
  • Original elkablage till GM- och Chrysler-modeller för en pålitlig elsystemfunktion.

Stötdämpare och fjädrar

  • Stötdämpare av hög kvalitet för en smidigare körupplevelse.
  • Fjädrar som möter eller överträffar originalspecifikationerna för att säkerställa rätt fjädring.

Belysning och instrumentbrädor

  • Lampglas av hög kvalitet för optimal belysning och synlighet.
  • Instrumentbrädor och kromlister för att återställa fordonets estetik.

Bilinredning och renoveringstjänster

  • Inredningsdetaljer som bagagemattor och dörrsidor för att förnya din bilinredning.
  • Renovering av udda detaljer, inklusive specialtillverkning av komponenter som inte längre är tillgängliga.

Optimera din amerikanska bil med reservdelar av kvalitet

Vi specialiserar oss på att erbjuda högkvalitativa reservdelar till amerikanska bilar, med en förståelse för hur viktiga dessa komponenter är för fordonets funktionalitet och utseende. Vi erbjuder gummilister i originalkvalitet eller bättre, speciellt anpassade för att skydda din bil mot väder och vind och för att säkerställa en tät och hållbar förslutning. Dessa lister är avgörande för att upprätthålla bilens kondition och förhindra väderskador.

 

För GM- och Chrysler-modeller har vi original elkablage, vilket är essentiellt för bilens elektriska system och påverkar allt från startförmåga till belysning och instrumentpaneler. Vår användning av original elkablage minimerar risken för elektriska problem och bibehåller bilens pålitlighet och säkerhet.

Vårt sortiment inkluderar även en rad elartiklar och underhållsprodukter som generatorer, startmotorer, reläer och kontakter, utvalda för att uppfylla de höga standarderna för amerikanska bilar. Dessa produkter garanterar ditt fordons toppskick, kvalitet och hållbarhet.

 

Renovering av Udda Detaljer

Vårt dedikerade team förstår att vissa delar inte längre är tillgängliga som nyproducerade. Vi erbjuder därför renoveringstjänster för udda detaljer, såsom centerlink styrstag, för att återställa dem till nyskick och förlänga livslängden på din älskade amerikanska bil.
 

Vanliga frågor om reservdelar till amerikanska bilar

 

Varför ska jag välja originaldelar till min amerikanska bil?

Originaldelar säkerställer passform och prestanda som uppfyller tillverkarens specifikationer, vilket är avgörande för att bevara fordonets autenticitet och långsiktiga hållbarhet.

Kan jag lita på att era importerade delar är av hög kvalitet?

Absolut. Vi importerar våra bildelar direkt från USA och genomgår noggranna kvalitetskontroller för att säkerställa att de uppfyller våra och dina höga standarder.

Erbjuder ni renoveringstjänster för delar som inte längre tillverkas?

Ja, vi specialiserar oss på renovering av udda detaljer och kan återställa viktiga komponenter till nyskick.

Kan ni hjälpa mig hitta specifika reservdelar till min amerikanska bilmodell?

Absolut. Kontakta vår kunniga kundtjänst, och de kommer att hjälpa dig att hitta exakt vad du behöver för ditt fordon.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen