Riktigt bra kvalitetsprodukter

Fråga oss gärna 073 - 052 62 23

Hitta delar till din USA bil

1. Välj bilmärke
Buick
Cadillac
Chevrolet
Chrysler
Dodge
Ford
Lincoln
Mercury
Oldsmobile
Plymouth
Pontiac
2. Välj modell
3. Välj årsmodell
Sök bildelar

Topplack

Våra topplacker håller en mycket bra kvallitet. Vi tar hem topplack från de stora leverantörerna i USA. 
De har en bra vidhäftning och är inte känslig för ultra violett ljus. Topplackerna kan användas på bilramar och chassin mm. Du hittar topplacker som kan penselmålas eller på sprayburk.
Bed Liner ger en slitstark gummiliknande yta som är perfekt för tex pickup flak, släpkärror och andra ytor där du vill ha en slitstark slagtålig skyddande yta. 
2 komponents lacker som blir stenhård när den har härdat.  Klarlacker som är halvblanka eller helblanka. Den halvmatta klarlacken gör att det inte ser högblankt ut på den råa metallen.
Allt du behöver för att renovera din bil med perfekt resultat. Se vårt utbud med topplack här.

 

Hållbarhet och prestanda i fokus

Topplack
Vi är dedikerade till att leverera produkter av högsta kvalitet och hållbarhet inom vårt sortiment av topplack. Med en noggrann utvärdering av varje produkt i vår kollektion kan vi erbjuda en omfattande och professionell uppsättning av produkter som är utformade för att uppfylla och överträffa dina krav och förväntningar. Våra topplack är noga utvalda från de ledande leverantörerna i USA för att säkerställa enastående prestanda och hållbarhet. Med överlägsen vidhäftning och motstånd mot UV-ljus, kan du lita på att de ger en långvarig och professionell finish till dina projekt.

Våra topplacker är idealiska för att användas på bilramar och chassin, vilket ger en skyddande yta som står emot slitage och väderförhållanden. Oavsett om du väljer att penselmåla eller använda sprayburk, kommer de att ge en professionell och hållbar finish.

För lastutrymmen och flak
Vår Bed Liner ger en slitstark och gummiliknande yta som är perfekt för pickup flak, släpkärror och andra ytor där du behöver ett skydd mot slitage och stötar. Med dess unika egenskaper ger vår Bed Liner en långvarig och hållbar lösning för dina behov.

För metallytor

Vår klarlack finns i både halvblanka och helblanka varianter och är idealiska för att appliceras på råa metallytor. Den halvmatta klarlacken ger en elegant och sofistikerad finish som inte är  för högblank på metallen, vilket ger en unik estetik till dina projekt.

 

Tvåkomponents lacker

Våra tvåkomponents lacker härdar till en stenhård yta som är extremt slitstark och motståndskraftig mot påfrestningar. Med dess exceptionella hållbarhet kan du lita på att dina ytor förblir skyddade och ser snygga ut under lång tid framöver.

 

Vanliga frågor och svar om topplack

Vilka ytor kan jag använda lack på?

Du kan använda våra lack på en mängd olika ytor, inklusive metall, trä, plast och mycket mer.

Hur länge tar det för lacket att torka?

Torktiden varierar beroende på temperatur och luftfuktighet, men de flesta produkter torkar till beröring inom några timmar.

Kan jag använda lacket inomhus och utomhus?

Ja, de är lämpliga för både inomhus- och utomhusbruk och ger en hållbar och skyddande yta oavsett var de används.

Hur tjockt ska jag applicera topplacket?

Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för appliceringstjocklek för att säkerställa en jämn och hållbar finish.

Kan jag måla över topplack?

Ja, du kan måla över med andra färger eller lacker för att uppnå önskat utseende och finish.

Hur rengör jag ytor som har behandlats med topplack?

För att rengöra ytor som har behandlats rekommenderar vi att du använder en mild tvållösning och en mjuk trasa för att undvika repor.

Kan jag använda lacket på rostiga ytor?

Ja, de kan användas på rostiga ytor efter att rosten har behandlats och ytan har förberetts korrekt.

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen