Riktigt bra kvalitetsprodukter

Fråga oss gärna 073 - 052 62 23

Hitta delar till din USA bil

1. Välj bilmärke
Buick
Cadillac
Chevrolet
Chrysler
Dodge
Ford
Lincoln
Mercury
Oldsmobile
Plymouth
Pontiac
2. Välj modell
3. Välj årsmodell
Sök bildelar

Bilvårdsprodukter

Bilvårdsprodukter av högsta kvalitet

Vårt sortiment av polermedel är noga utvalda för att ge din bil en glänsade finish samtidigt som de ger ett effektivt skydd mot smuts,vägsalt och andra yttre påfrästningar. Genom att regelbundet applicera bilvax och polermedel kan du förlänga livslängden på din bils lack och bibehålla dess skick och glans år efter år.
Utbudet av polermedel är brett och stort och innehåller såväl medel för invändigt som utvändigt bruk. Vi säljer bland annat läderimpregneringsmedel, samt produkter avsedda för vinyl och gummi. För bilens utsida har vi bilvax och polermedel för såväl lite grövre rengöringsjobb som finputs. Vårt sortiment av produkter för vinyl och gummi är utformade för att hålla din bils interiör i toppskick. Använd läderimpregneringsmedel för att skydda lädersäten från sprickor och blekning. Produkter för att rengöra, preparera gummi och vinyl finns också här.

Skydda lacken med rätt produkter

En av de viktigaste aspekterna av bilvård är att skydda lacken från skador och slitage. Vårt sortiment av bilvax och polermedel är noga utvalda för att ge din bil en glänsande finish samtidigt som de ger ett effektivt skydd mot smuts, vägsalt och andra yttre påfrestningar. Genom att regelbundet applicera bilvax och polermedel kan du förlänga livslängden på din bils lack och bibehålla dess skick och glans år efter år.

Bilvax och polermedel är inte bara till för att ge din bil en vacker yta, de spelar också en avgörande roll i att skydda lacken från yttre påfrestningar. Bilvax skapar en skyddande barriär som hjälper till att förhindra smuts och vägsalt från att tränga in i lacken och orsaka skador. Polermedel å andra sidan används för att ta bort små repor och defekter från lacken, vilket ger en jämn och glänsande yta.

 

Skapa en effektiv bilvårdsrutin

För att hålla din bil i bästa skick är det viktigt att etablera en regelbunden bilvårdsrutin. Börja med att regelbundet tvätta din bil för att avlägsna smuts och förebygga lackskador. Använd sedan polermedel för att ta bort små defekter och ge lacken en jämn yta. Avsluta med att applicera bilvax för att ge lacken ett extra skyddslager och en vacker glans. Genom att följa denna enkla rutin varje månad kan du hålla din bil i toppskick och skydda dess värde.

När du planerar din bilvård är det också viktigt att inte glömma bort interiören. Att hålla interiören ren och fräsch är lika viktigt som att ta hand om den yttre delen av din bil. Använd lämpliga rengöringsprodukter för att rengöra och behandla lädersäten, vinyl och gummi för att förhindra sprickor, blekning och andra skador. En väl underhållen interiör förbättrar inte bara utseendet på din bil, det skapar också en mer behaglig körupplevelse för både förare och passagerare.

 

Ge din bil den bilvård den förtjänar

Ge din bil den omsorg den förtjänar med vårt omfattande utbud av bilvårdsprodukter och tillbehör. Med rätt produkter och rutiner kan du hålla din bil i toppskick och njuta av dess skönhet och prestanda under lång tid framöver. Utforska vårt sortiment idag och investera i bilvård för att skydda din investering och bevara värdet på din bil över tiden.

 

Vanliga frågor och svar om bilvård

Hur ofta bör jag tvätta min bil?

Det rekommenderas att tvätta din bil minst en gång i månaden för att avlägsna smuts och förebygga lackskador.

 

Hur tar jag bort repor från lacken på min bil?

Mindre repor kan ofta poleras bort med ett lämpligt polermedel och en polermaskin. Djupare repor kan kräva professionell behandling.

 

Vad är skillnaden mellan polering och vaxning?

Polering syftar till att ta bort små defekter och ge lacken en jämn yta, medan vaxning syftar till att lägga till ett skyddande lager på lacken för att förhindra skador från smuts och UV-strålar.

 

Vilka produkter behöver jag för bilvård?

För en komplett bilvård behöver du grundläggande produkter som bilschampo, bilvax, polermedel, interiörrengöringsmedel, fönsterputs och diverse tillbehör som mikrofiberdukar och borstar.

 

Kan jag använda samma produkter för invändig och utvändig bilvård?

Det är bäst att använda produkter som är speciellt utformade för antingen invändig eller utvändig bilvård, eftersom de kan ha olika egenskaper som är anpassade för olika ytor och material.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen