Riktigt bra kvalitetsprodukter

Fråga oss gärna 073 - 052 62 23

Hitta delar till din USA bil

1. Välj bilmärke
Buick
Cadillac
Chevrolet
Chrysler
Dodge
Ford
Lincoln
Mercury
Oldsmobile
Plymouth
Pontiac
2. Välj modell
3. Välj årsmodell
Sök bildelar

Bilverktyg

Vi på Malm Motors är angelägna om att ha de rätta bilverktygen som gör det enkelt för dig att renovera din bil.
Här hittar du bilverktyg som är anpassade för olika områden: motor, bromsar, inredning, kaross, chassi och plåt.
 

Under motorverktyg så finns det specialverktyg för bla att enkelt ta bort svänghjulet på motorn. Fördelarnycklar 1/2 och 9/16 tum. Verktyget som underlättar så mycket när man skall lossa fördelaren när åtkomsten är begränsad. Andra bilvertyg som olika avdragare för att ta bort remskivorna på servopumpen och generatorn. Eller verktyg för att lätt ta bort oljefiltret utan att det spill av olja överallt hittar du också på vår sida med vertyg. Verktyg som underlättar för dig när du bla ska svetsa. Tänger och svetsklämmor.För att du ska kunna renovera dina bromsar så kan vi erbjuda olika verktyg för det. Bromsjusteringsverktyg för trumbromsar. Ett suveränt verktyg i sin enkelhet och du slipper att slinta med skruvmejseln när man ändrar justerskruven. Verktyg för att kapa och kona bromsrör. Dörrplåtsverktyg för att pressa plåtfalsen tätt och snyggt mot den inre dörrplåten. På vår hemsida hittar du även verktyg för att ta bort ratten och verktyg för att lossa rattlåset.

 

Precision för din motor

Vi strävar efter att tillhandahålla de mest effektiva bilverktygen för att underlätta din bilrenovering. Inom kategorin motorverktyg finner du specialverktyg av hög kvalitet, som fördelarnycklar i storlekarna 1/2 och 9/16 tum för att smidigt ta bort svänghjulet på motorn. Våra bilverktyg inkluderar även fördelarverktyg som är oumbärliga när åtkomsten är begränsad. Ge din motor det stöd den förtjänar med våra noggrant utvalda motorverktyg.

 

Bilverktyg för servopump och generator

Inom motorrenovering är det avgörande att ha rätt utrustning för att hantera komponenter som servopumpen och generatorn. Vårt sortiment av avdragare gör det enkelt att ta bort remskivorna på dessa enheter. Dessutom erbjuder vi verktyg för att smidigt ta bort oljefiltret utan att oroa dig för oljespill. Vi strävar efter att göra varje steg av din bilrenovering så enkelt och effektivt som möjligt.

 

Svetsverktyg

För de stunder då svetsning är nödvändig, har vi ett omfattande utbud av tänger och svetsklämmor som underlättar ditt arbete. Våra svetsverktyg är konstruerade för att ge dig precision och kontroll, vilket är avgörande för att skapa hållbara reparationer. Oavsett om du är en erfaren svetsare eller nybörjare, kommer våra verktyg att vara till stor nytta under din bilrenovering.

 

Bromsrenovering - säkerhet i fokus

 

Bromsjusteringsverktyg

För att säkerställa optimal bromsprestanda erbjuder vi bromsjusteringsverktyg för trumbromsar. Dessa verktyg är suveräna i sin enkelhet och eliminerar risken för att slinta med skruvmejseln när du justerar bromsarna. Vi prioriterar säkerhet, och våra bromsverktyg är utformade för att göra bromsrenoveringar både enklare och säkrare.

 

Verktyg för bromsrör

För att säkerställa korrekt funktion av bromssystemet erbjuder vi verktyg för att kapa och kona bromsrör. Dessa verktyg ger dig precision i varje snitt, vilket är avgörande för att skapa en pålitlig och effektiv bromsinstallation. Vi strävar efter att ge dig bilverktyg som gör att du kan arbeta med förtroende och precision.

 

Dörrplåtsverktyg

När det gäller karossarbeten erbjuder vi dörrplåtsverktyg som gör det enkelt att pressa plåtfalsen tätt och snyggt mot den inre dörrplåten. Dessa verktyg är utformade för att ge dig enastående finish och säkerställa att varje detalj av din bilrenovering är av högsta kvalitet.

 

Ratt- och rattlåsverktyg

 

Verktyg för ratten

Vår samling av verktyg inkluderar även de som är avsedda för ratt- och rattlås. Med våra verktyg för ratten kan du enkelt och säkert ta bort ratten för reparation eller byte. Vi strävar efter att ge dig verktyg som gör varje aspekt av din bilrenovering så smidig som möjligt.

 

Vanliga frågor om bilverktyg

 

Vilka är de grundläggande verktygen som behövs för en bilrenovering?

För en grundläggande bilrenovering behöver du bilverktyg för motorarbete, bromsar, kaross, svetsning och ratt- och rattlås.

 

Vad är fördelarna med att använda specialverktyg för motorarbete?

Specialverktyg för motorarbete, som fördelarnycklar, ger precision och underlättar svåra moment som att ta bort svänghjulet på motorn.

 

Varför är bromsjusteringsverktyg viktiga?

Bromsjusteringsverktyg är viktiga för att säkerställa korrekt justering av trumbromsar, vilket är avgörande för säker körning och bromssystemets effektivitet.

 

Kan jag använda vanliga verktyg för att kapa bromsrör?

För bästa resultat och säkerhet bör du använda specialverktyg avsedda för att kapa och kona bromsrör.

 

Hur underlättar dörrplåtsverktyg karosseriarbeten?

Dörrplåtsverktyg underlättar genom att pressa plåtfalsen tätt och snyggt mot den inre dörrplåten, vilket ger en professionell finish.

 

Vilka säkerhetsåtgärder bör jag följa vid svetsning under bilrenovering?

Vid svetsning bör du använda lämplig skyddsutrustning, arbeta i ett välventilerat område och följa säkerhetsriktlinjer för svetsning.

 

Hur vet jag vilket bilverktyg jag behöver för att ta bort ratten på min bil?

Konsultera fordonets servicehandbok eller kontakta tillverkaren för att identifiera det specifika verktyget som behövs för att ta bort ratten på din bil.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen