Riktigt bra kvalitetsprodukter

Fråga oss gärna 073 - 052 62 23

Hitta delar till din USA bil

1. Välj bilmärke
Buick
Cadillac
Chevrolet
Chrysler
Dodge
Ford
Lincoln
Mercury
Oldsmobile
Plymouth
Pontiac
2. Välj modell
3. Välj årsmodell
Sök bildelar

Bromsvätska

Vi har bromsvätskor av högsta kvalite som uppfyller alla tillverkares specifikationer. Vi har bromsvätskor med DOT3 och DOT4 specifikation. DOT3 specifikationen gäller alla USA amerikanska bilar från 1940 tal till nutid men några undantag av senare årsmodeller.

Vi är engagerade i att leverera bromsvätska av högsta kvalitet och säkerhet, vilket återspeglas i varje aspekt av vårt produktutbud. Genom noggrann forskning och utveckling har vi skapat en produkt som uppfyller och överträffar de mest krävande branschstandarderna. Med vår bromsvätska får du en pålitlig och högpresterande produkt som säkerställer optimal funktion och säkerhet för ditt bromssystem i alla situationer.

 

Optimal prestanda och kompatibilitet

 

DOT3-specifikationen

Våra bromsvätskor med DOT3-specifikation är den specifikation som gäller till USA tillverkade bilar. Undantag finns på senare år så se din manual för korrekt specifikation. DOT3 är mindre känslig för fukt än DOT4.

 

Säkerhet och tillförlitlighet

Med vår bromsvätska kan du vara säker på att ditt bromssystem fungerar korrekt och effektivt i alla situationer. Denna är utformad för att ha en hög kokpunkt och för att motstå ångbildning även under extrema förhållanden, vilket ger dig tryggheten att ditt bromssystem kommer att prestera optimalt när det behövs som mest.

 

Utforska vårt sortiment av bromsvätskor

 

PEAK DOT3

PEAK DOT3 är utvecklad för att ge överlägsen prestanda och tillförlitlighet för ditt fordon. Med dess höga kokpunkt och motståndskraft mot ångbildning är PEAK DOT3 det perfekta valet för att säkerställa optimal bromsning och säkerhet.

 

Amalie DOT3

Amalie DOT3 är känd för sin höga kvalitet och pålitlighet. Med dess avancerade formulering ger Amalie DOT3 en jämn och responsiv bromsning under alla förhållanden, vilket ger dig tryggheten att din bil är utrustad med det bästa.

 

Gulf Super DOT 4

Gulf Super DOT 4 är speciellt utformad för att möta de högsta kraven för moderna bromssystem. Med dess överlägsna prestanda och kompatibilitet är Gulf Super DOT 4 det perfekta valet för att säkerställa optimal bromsning och säkerhet för ditt fordon.

 

Vanliga frågor och svar

 

Vilken specifikation bör jag leta efter när jag köper bromsvätska?

För amerikanska bilar är DOT3-specifikationen den vanligaste och rekommenderade specifikationen.

 

Hur ofta bör den bytas ut?

Det rekommenderas att den byts ut en gång om året eller enligt tillverkarens rekommendationer för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet.

 

Vad händer om jag använder fel typ av bromsvätska i mitt fordon?

Användning av fel typ kan leda till försämrad bromsprestanda och säkerhet. Det är viktigt att alltid använda rätt specifikation enligt tillverkarens rekommendationer.

 

Kan jag blanda olika typer av bromsvätska?

Det rekommenderas inte att blanda DOT3 och DOT4, eftersom detta kan påverka prestanda och kompatibilitet med ditt bromssystem.

 

Hur förvarar jag bromsvätska på rätt sätt?

Den ska förvaras på en sval, torr plats borta från direkt solljus och värme för att bibehålla dess prestanda och kvalitet över tid.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen